برای رونق بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی از فضای مجازی و سایت های مختلف برای تبلیغات و جذب مشتری و فروش محصولات استفاده می‌شود. برای اینکه کار شما به موفقیت برسد باید هر از چند گاهی عملکرد وبسایت خود را بررسی کنید و ببینید که آیا عملکرد مثبتی داشته و یا تأثیری در روند فروش محصولات شما داشته است یا خیر.

 

در زمینه دیجیتال مارکتینگ برای هر وب سایت دو شاخص آماری و مهم وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید کارایی سایت خود را بررسی کنید. یکی از آنها نرخ پرش یا بانس ریت است و دیگری نرخ خروج وب سایت است که ممکن است اسم این دو به گوش شما خورده باشد ولی به اندازه کافی با آنها آشنایی نداشته باشید به همین دلیل است که تصمیم داریم در این مقاله به صورت مفصل در این باره صحبت کنیم تا با این شاخص های آماری آشنا شوید و برای موفقیت خود آنها را به کار گیرید.

 

بانس ریت و نرخ خروج

 

 بهتر است برای موفقیت در زمینه کسب و کار خود از طریق وب سایتی که دارید به فکر بهینه کردن وبسایت ها باشید تا تاثیر شما روی مشتری ها و مخاطبان آن روز به روز افزایش پیدا کند و آنها برای استفاده از محتوای وب سایت شما و محصولات شما اشتیاق زیادی داشته باشند.

 یکی از ابزارهایی که می توانید با استفاده از آن ترافیک وب سایت را بررسی کنید گوگل آنالیتیکس است که را برای شما فراهم می کند و با استفاده از آنها می توانید حجم کل ترافیک، منبع ترافیک، جمعیت‌شناسی بازدیدکنندگان و اطلاعاتی از بازدید و گشتن افراد و مدت زمانی که در سایت شما باقی می مانند را پیدا کنیم و آنها را بهینه کنید.

 

 همچنین با استفاده از این ابزار می توانید متوجه شوید که کدام یک از قسمت‌های وب سایت یا محصولات شما و یا محتوای شما برای مخاطبان جذاب تر بوده و تمرکز خودتان را برای پرورش آن قسمت ها بگذارید و سلیقه مشتری دست شما بیاید.

 

بانس ریت و نرخ خروج

 

 نرخ پرش یا بانس ریت

ممکن است فردی بازدید کننده وارد سایت شما شود و بدون اینکه صفحه را اسکرول کند و بالا و پایین برود و یا روی چیزی کلیک کند از سایت شما خارج شود یعنی اینکه یک پرش در وب سایت شما توسط مخاطب رخ داده است که طبیعتاً مورد مثبتی برای شما نخواهد بود روزی که برای شما مهم است و باعث اعتبار شما می شود مدت زمان ماندگاری و کلیپ هایی هست که مخاطبان در وبسایت شما انجام می دهند و اگر مخاطبان در سایت شما عکس العمل مشخصی انجام دهند یا حتی خرید انجام دهند یا صفحه را به اشتراک بگذارند همه این ها برای شما نقاط قوت و مثبتی خواهد بود.

پس با توجه به تعاریفی که شد اگر نرخ پرش سایت شما کم باشد برای شما بهتر است و مشتری را بهتر جذب کرده اید.

 

 نرخ پرش به چه صورت به دست می آید؟

 اگر بخواهید نرخ پرش وب سایت تان را به دست بیاورید تعداد کل مراجعه کنندگانی که هیچ عمل خاصی انجام نداده اند را به تعداد کل مراجعه کنندگان سایتتان تقسیم می کنید و عددی که به دست می‌آید نرخ پرش سایت شما است که هرچه کمتر باشد برای شما خبر بهتری است.

 

بانس ریت و نرخ خروج

 

نرخ خروجی چیست؟

 همانطور که گفتیم ابزار گوگل آنالیتیکس قرار است به شما در بررسی های وب سایت خود و بهینه سازی آن کمک کند این ابزار به شما کمک می کند تا مشاهده کنید که هر بار که مراجعه کننده از وب سایت شما بازدید کرده است خروجی که روی آخرین صفحه داشته است ثبت شود و در نهایت تعداد همه خودروهای ثبت شده روی همه صفحات وب سایت تقسیم بر کل صفحه هایی می شود که مخاطب را مشاهده کردند و در نهایت یک نرخ خروج برای وب سایت شما ثبت خواهد شد. یعنی نرخ خروج می‌گوید که یک صفحه از وب سایت وجود دارد که افراد با مشاهده آن از وبسایت شما خارج شدند

 

تفاوت بانس ریت و نرخ خروج چیست؟

 وقتی که صحبت از بانس ریت می شود همانطور که قبلا اشاره کردیم ورود افراد به صفحه شما و خروجشان مد نظر قرار گرفته می شود و اینکه چه عکس العملی در وب سایت شما انجام می دهند. اما نرخ خروج مربوط به آخرین صفحه است که کاربر قبل از اینکه سایت شما را ترک کند آن را بازدید کرده است پس اگر یک کاربر وارد سایت شما بشود و هیچ کاری انجام ندهد و از سایت شما خارج شود یک پروژه و یک خروجی برای شما ثبت می شود.

 ولی اگر کاربری وارد سایت شما شود و در قسمت های آن گشت و گذار کند و مطالب را مشاهده کند و بعد خارج شود فقط برای شما یک خروج ثبت می‌شود و دیگر نرخ پرش ندارید چون کاربر عکس‌العمل نشان داده است.

 

 در مورد ابزار آنالیتیکس که صحبت کردیم یک قسمتی برای بررسی رفتار وجود دارد که در واقع گزارش عملکرد صفحه ها را برای بازدیدکنندگان نشان می دهد که به صورت ستون به ستون نرخ پرش و نرخ فروش ها نشان داده شده است و شما با استفاده از آنها می توانید عملکرد سایت خود را بررسی کنید و تصمیم گیری های بهتری در مورد آن داشته باشید.

 

بانس ریت و نرخ خروج

 

 بالا بودن نرخ خروج صفحه های وب سایت

علت بالا بودن نرخ خروج شما به گونه ای است که وقتی رفتار کاربران را بررسی می کنید متوجه می شوید که نرخ خروج زیادی دارند ممکن است مشکل وب سایت شما در چند زمینه مختلف باشد که به صورت خیلی تیتروار و خلاصه آنها را شرح خواهیم داد.

 

مشکل در انتقال بین صفحات

در برخی از موارد کاربران نمی‌دانند چگونه باید به مرحله بعد بروند. به‌عنوان‌مثال دکمه شما به‌سختی قابل مشاهده است. در این شرایط کاربران با ناراحتی سایت شما را ترک می‌کنند.

 

مشکل در مسیر مشتری

شما باید مشتریان خود را در طول کل مسیر، از صفحه ورود تا تبدیل موردنظر، هدایت کنید. اگر صفحه‌ای وجود داشته باشد که شما به‌درستی نمی‌دانید که کاربران باید در این صفحه چه کاری را انجام دهند، در این صورت کاربران آن صفحه را ترک خواهند کرد. شما باید با آن‌ها در طول مسیر تعامل کنید تا به‌درستی گام بعد را انتخاب کنند.

 

بن‌بست

صفحه‌ای که هیچ لینکی برای رفتن به جلو یا عقب در آن نیست.

 

بانس ریت و نرخ خروج


توسعه 360   ,سایت ,نرخ ,وب ,صفحه ,خروج ,سایت شما ,وب سایت ,    ,نرخ خروج ,برای شمامنبع

طراحی اپلیکیشن موبایل،ساخت برنامه موبایل، طراحی اپ

چگونه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم،کسب و کار اینترنتی

مدیریت ارتباط با مشتری و شاخص تروجی کنندگان NPS

مفهوم بازاریابی،انواع،تعریف کاتلر

بازاریابی عصبی یا neuremarketing چیست؟

محاسبه نرخ بازگشت سرمایه ROI

راه های افزایش فروش فروشگاه های اینترنتی،آنلاین،آمار

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین سایت آی تی ایران بیا برا خرید فیلتر شنی فروش فیلم و سریال خارجی و ایرانی در اراک گوشت کهکشانی ها فروش ترازو ارزان nergu123456 بازار هدف